De Vasser Heuvelen Classic 2016. (Hoe) ging het ?

 
VHCAls wielerclub vinden we het een hele eer om deze Vasser Heuvelen Classic ieder jaar te mogen organiseren en we streven er niet alleen naar om simpelweg een 'leuke' route neer te zetten, maar ook op gebied van kwaliteit en veiligheid willen we de lat heel hoog leggen. De tocht moet z'n drie-sterren status dan ook meer dan waard zijn en blijven. Daarom zijn reacties van deelnemers bijzonder welkom, dus schroom niet en geef hieronder je (ongezouten) mening, op- of aanmerkingen, tips, klachten, ideeen of complimenten door. Of mail het rechtstreeks naar info@wtcg.nl Hiermee kunnen wij als vereniging aan de slag om ook volgend jaar weer een super-tocht organiseren!
 
Ben jij geschoten door een van de fotografen?

 

Hier komen de links….

Link 1: Sfeerimpressie VHC 2016

Link 2: De deelnemers geportretteerd 

Link 3: De Rijdende Reporter