Try-out Vasserheuvelen Classic

De Vasser Heuvelen Classic is er voor iedereen, man vrouw, jong oud, afgetraind of juist beginnend. Voor die laatste groep deelnemers heeft de WTCG een leuk initiatief: speciaal voor hen is er een kortere route uitgezet van 25 kilometer. Deze route is beslist niet moeilijk en gaat over vele prachtige tracks, paden wegen die óók in de overige afstanden van deze Vasser Heuvelen Classic zitten.

Deze korte route wordt gezamenlijk gefietst in kleine groepen van hooguit 12 mountainbikers, onder begeleiding van twee ervaren MTBrijders. De snelheid wordt aan de groep aangepast. Het genieten staat voorop; van de tocht, van de omgeving, van het vrije gevoel. Omdat we wat later vertrekken zal het niet meer zo druk zijn op de route en heb je alle ruimte! Ook zij die graag in een groep willen fietsen, kunnen hier aan meedoen.

Meedoen?
Proberen of het mountainbiken jouw sport is (of wordt)?

Geef je dan op via onderstaande invulformulier. Dan weten wij dat je meedoet en we reserveren een plaats aan de start! Geef daarbij ook aan of je al enige ervaring hebt met de MTB-sport.

We starten met de groepen op zondagmorgen 7 oktober bij camping “Bij de Bronnen” om 10:00 uur. Al vanaf 9.30 uur kan men zich daar verzamelen. Deelname kan vanaf 16 jaar en ouder. Jonger deelnemen mag ook, mits je begeleid wordt door een eigen volwassene (dit zijn dus niet de MTBers vd WTCG die de groep begeleiden). 

Waar je alleen nog zélf voor moet zorgen is een mountainbike met enige versnellingen en een fietshelm (dat laatste is verplicht in deze drie-sterren toertocht). De deelname aan deze begeleidde tocht is gratis en tijdens de tocht wordt voor de inwendige mens gezorgd!

We zien je graag op 7 oktober!

Opgaveformulier

    (in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden de opgegeven personalia direct na de toertocht uit onze administratie verwijderd)