Zomerseizoen

Het zomerseizoen van de WTCG begint per 1 maart en eindigt in oktober, afhankelijk van het weer, en vindt plaats op de weg. (racefiets). Op de zondagmorgen nemen we regelmatig deel aan een toertocht of we rijden met de eigen leden een route door Twente waarbij we steeds weer verrassende routes aandoen. Daarnaast is er een vaste trainingsavond voor elke groep. Er wordt in 3 verschillende groepen gefietst. Op de eerste plaats kennen we een damesteam, ondersteund door twee heren. Dit team fietst op zondagmorgen en maandagavond. Verder onderscheiden we twee herenteams. Het A- en het B-team onderscheiden zich door de verschillende snelheden waarmee gefietst wordt.

De trainingstijden zijn in maart zondagmorgen vanaf 9.00 uur.
Vanaf de eerste zondag in april starten we om 8.30 uur. 

In oktober starten we weer om 9.00 uur.
De dames fietsen op maandag vanaf 19.00 uur. 

Op de woensdagavond starten we vanaf 1 april om 18.30 uur.

In mei t/m augustus fietsen we vanaf 19.00 uur.

En in september fietsen we weer vanaf 18.30 uur. 

Regelmatig nuttigen we na afloop van een inspannende tocht een kop koffie bij ons clubcafé Zaal Kottink, waarbij er gezellig nagepraat wordt.

Daarnaast organiseert de vereniging diverse activiteiten voor zijn leden. Zo worden er een aantal toertochten georganiseerd, en nemen we deel aan tochten van andere verenigingen.

Ook organiseren we een aantal eigen regelmatigheidsritten en tweemaal per seizoen wordt er een weekend-uit georganiseerd waarbij we in juni een weekend in het Sauerland of bijv. de Eifel fietsen en in september een fietstweedaagse in bijv. Limburg.